Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Μαμά θέλω να γίνω S(κα)ΤΑR


Το Αγγελάκι και το Διαβολάκι σκαλίζουν το χρυσό περιτύλιγμα των διάσημων ανθρώπων και αποκαλύπτουν τη σκουριά που κρύβεται από κάτω.


Αγγελάκι: Η Δέσποινα Βανδή, στα 37 της χρόνια, μαμά εις διπλούν, με υποχρεώσεις που δεν τις επιτρέπουν ούτε ¨προυτ¨ να κάνει, καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της «αγαλματένια υπέροχο», το δέρμα της «καθαρό σαν πορσελάνη» και τους κοιλιακούς της «σκακιέρα σου λέω, σκακιέρα».

Διαβολάκι: Η φότο ξέχασα-να-την-περάσω-από-photoshop που έκανε τους Βανδικούς να φάνε τα καπέλα τους και τους Βισσικούς να τρίβουν χαιρέκακα τις παλάμες τους, παρουσιάζοντας την Δέσποινα Βανδή 7 κιλά πιο «χονδρή» , με κυτταρίτιδα-πορτοκάλι, ραγάδες πεντάγραμμο, κοιλιά-σωσίβιο και δέρμα λιωμένο παγωτό.

Αγγελάκι:
Η Άννα Βίσση είναι η ιέρεια των σχέσεων. Τα έχει καλά με όλους τους πρώην, βρίσκει σούπερ γκόμενους κάθε 1η του μήνα, γίνεται κολλητάρι με κάθε καινούργια του Καρβέλα, θα βαφτίσει το παιδί της Πάνια, έχει το τέλειο σπίτι/ γκαρνταρόμπα/ τραπεζικό λογαριασμό.


Διαβολάκι: Η Άννα Βίσση χωρίζει με το Νίκο Καρβέλα. Διόρθωση: Ο Νίκος Καρβέλας χωρίζει την Άννα Βίσση. Παραμένουν μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (σε απλά ελληνικά: για να τα πάρουν χοντρά). Η Άννα Βίσση τα φτιάχνει με μοντέλα που θα μπορούσαν να είναι γιοί της, σε μια προσπάθεια –από κοινού- να γίνουν πιο διάσημοι/πλούσιοι/αναγνωρίσιμοι. Γίνεται κολλητή με την Πάνια γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Θα βαφτίσει το παιδί του πρώην άντρα της, με τη νύν κολλητή της, το οποίο θα μπορούσε να ήταν δικό της παιδί, δηλαδή θα είναι νονά-μαμά σε ένα. Το παιδί μεγαλώνοντας θα την αποκαλεί πρώην μαμά-γυναίκα του μπαμπά Καρβέλα και νυν νονά Άννα. Μπερδευτήκατε; Και εγώ! Ο τραπεζικός λογαριασμός και η γκαρνταρόμπα της Άννας Βίσση αποχωρίζονται την ζεστή βίλλα της Εκάλης, γιατί η ιδιοκτήτρια τους ξέχασε να πληρώσει κάτι παλιούς λογαριασμούς. Δε βαριέσαι και εγώ έχω τον ΟΤΕ απλήρωτο 2 μήνες. Λέτε να μου πάρουν τα ΑLL STARάκια μου;;;

Αγγελάκι: Η Britney Spears είναι όμορφη, ταλαντούχα και τα έχει όλα.

Διαβολάκι: Η Britney ανανεώνει το βιογραφικό της. Στο νέο βιογραφικό προσθέτουμε: Έναν αποτυχημένο γάμο, 2 παιδιά που τα υιοθέτησαν τα δικαστήρια, ένα ξυρισμένο κεφάλι, αμέτρητες ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή της, δεκάδες ψυχολογικά προβλήματα να τριγυρνάνε στο κεφάλι της, μια καριέρα στα πρόθυρα του κάδου απορριμμάτων και μερικά εκατομμύρια ανθρώπους να την σιχαίνονται. Επίσης μερικές φωτογραφίες με την φίλη της Paris. Εντελώς τυχαία ξεχάστηκαν τα κορίτσια και άφησαν τα βρακάκια τους σπίτι να μουλιάζουν.

Αγγελάκι: Οι star του Hollywood, είναι αδύνατες, γυμνασμένες, με τέλειο δέρμα και ρούχα φτιαγμένα από φύλλα χρυσού γιατί είναι όλες πιστά ταγμένες στην υγιεινή διατροφή και τη yoga.

Διαβολάκι: Οι star του Hollywood είναι όντως αδύνατες, γυμνασμένες, με τέλειο δέρμα και ρούχα φτιαγμένα από φύλλα χρυσού. Γιατί είναι όλες πιστά ταγμένες στις εντολές των μάνατζερ. Και όταν λέμε μάνατζερ, δεν εννοούμε τον καλό κύριο, που, on camera χαμογελάει και δηλώνει «η τάδε είναι μοναδική, είναι αφοσιωμένη στη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής της, την λατρεύω» και της χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά. Εννοούμε εκείνο το κύριο που αν πάρει τυχαία το μάτι του την «τάδε» να μασαμπουκώνει κανά κομμάτι πίτσα κρυμμένη πίσω από την πόρτα του μπάνιου, θα της αλλάξει τα φώτα αφού από αυτήν κρέμονται εκατομμύρια δολάρια. Είναι επίσης ταγμένες στην «θρησκεία» του επαγγελματικού μακιγιάζ και ιδιαίτερη λατρεία δείχνουν να έχουν στον θεό που ονομάζεται make- up. Το τελευταίο τάγμα, είναι αυτό των σχεδιαστών, που, για δικό τους όφελος (βλέπε τζάμπα διαφήμιση), τους δανείζουν τα ρούχα από χρυσό που λέγαμε. Σημαντική πληροφορία: Οι μάνατζερ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με σχεδιαστή/ διαιτολόγο/ γυμναστή/ μακιγιέρ/ σωματοφύλακα. Είπαμε, είναι πολλά τα λεφτά ¨τάδε¨ μου…

Αγγελάκι: Η Angelina είναι γκομενάρα.
Το διαβολάκι; Ποιό διαβολάκι; ;-)))))

Υ.Γ
Καμία κακή πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: